Webshop voor strippenkaarten en lidmaatschappen

Vanaf het Standaard abonnement van Baanhuur zit de uitgebreide webshop-module inbegrepen. Hiermee kan je eenvoudig strippenkaarten, lidmaatschappen en losse producten online verkopen. Zo stel je de inkomsten vooraf zeker en ontvang je alles direct via iDEAL!

Lees verder ›

Voorbeeld

Voorbeeld Webshop-module
 • Strippenkaarten

  Configureer en verkoop strippenkaarten en laat huurders banen direct afrekenen met een strippenkaart.

 • Lidmaatschap

  Door een lidmaatschap aan te bieden in de webshop kunnen gebruikers direct lid worden.

 • Losse producten

  Verkoop losse producten zoals een blik met ballen of een racket.

 • Online betalingen

  Webshop bestellingen worden direct online afgerekend.

 • Gratis demo aanvragen

Ritten- of strippenkaarten

Via de beheeromgeving voeg je webshopproducten toe. Eén van de producttypes is de strippenkaart! Stel in voor welke banen de strippenkaart ingezet kan worden en koppel een waarde en een aantal strippen aan de kaart. Het product wordt zichtbaar in de webshop en kan worden aangeschaft door de gebruikers. Wanneer zij nu een baan online reserveren krijgen ze de betaalmethode "Strippenkaart" te zien! Is het saldo van de strippenkaart op? Dan krijgt de gebruiker een melding om een nieuwe strippenkaart aan te schaffen via de webshop.

Lidmaatschappen

Naast strippenkaarten is het ook mogelijk om verschillende typen lidmaatschappen toe te voegen aan de webshop. Een lidmaatschap geeft het recht om voor een bepaalde periode van het jaar onder de ingestelde voorwaarden banen te reserveren zonder dat er een betaling nodig is. Voorafgaand aan het seizoen in je eenvoudig het lidmaatschap via één van de online betaalmethodes.

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel 085 - 029 05 20 of mail info@baanhuur.nl