Tennisbaan Huren

Wil je graag tennissen maar ben je geen lid van een tennisvereniging? Je bent niet de enige! Steeds meer sportievelingen willen graag een tennisbaan huren zonder direct gebonden te zijn. Baanhuur probeert het online boeken van een tennisbaan eenvoudig te maken.

Hier vind je een overzicht van steden en een aantal uitgelichte tennisclubs en tennishallen waar je een tennisbaan kan huren zonder lidmaatschap. Hiermee maken we baanhuur voor tennis mogelijk voor iedereen! Eenvoudig en online je tennisbaan huren.

Tennisbanen huur je in deze steden

Onder andere in de volgende steden is het al mogelijk om online een tennisbaan te reserveren. Je kunt bij sommige clubs zelfs direct afrekenen met iDEAL om je baanreservering vast te leggen.

Binnenkort vind je in dit overzicht nog meer steden waar tennisbanen huren direct online mogelijk is.

Uitgelichte locaties om direct een tennisbaan te huren

Er zijn al een groot aantal clubs en tennishallen waarbij je direct een tennisbaan kan reserveren zonder een lidmaatschap af te hoeven sluiten. Hieronder een greep uit de mogelijkheden.


Amstelpark Amsterdam

Bij Tennispark Sloterplas in Amsterdam heb je de mogelijkheid om direct online een tennisbaan te huren.

Tennispark Sloterplas Amsterdam

Bij Tennispark Sloterplas in Amsterdam heb je de mogelijkheid om direct online een tennisbaan te huren.


Reserveringssysteem voor jouw club

Wil je bij voortaan direct bij je eigen club een baan kunnen reserveren? Baanhuur.nl heeft het perfecte reserveringssysteem voor banen. Maak gratis gebruik van alle functies van het systeem of kies uit één van onze uitgebreide pakketten.