Reserveringssysteem Tennis

Baanhuur biedt het ideale tennis reserveringssysteem om jouw tennisbanen georganiseerd en eenvoudig online te verhuren!

Het reserveringssysteem is speciaal gemaakt voor tennisaccommodaties en heeft vele voordelen. Enkele voordelen van het systeem van Baanhuur zijn:

  • Eenvoudig contractbanen en losse baanhuur plannen
  • Het reserveringssysteem kan je toeveoegen aan je eigen website
  • Reserveringen kunnen automatisch worden omgezet in facturen
  • Je kunt gratis een demo-omgeving aanvragen

Waarom het Baanhuur tennis reserveringssysteem?

Baanhuur heeft al veel tevreden gebruikers. Hieronder staan de belangrijkste redenen waarom zij voor ons reserveringssysteem hebben gekozen dat speciaal ontwikkeld is voor het verhuren van tennisbanen. Velen voor jou hebben zorgeloos hun tennisbaan kunnen verhuren, jij ook?

Het reserveringssysteem op de website van jouw tennisbaan 

Met het reserveringssysteem van Baanhuur.nl kun je een reserveringsmodule op jouw eigen website plaatsen! Zo blijven bezoekers op de website en biedt je hen extra gemak: zij kunnen namelijk meteen de beschikbaarheid inzien en een reservering plaatsen op een voor hun gewenst tijdstip. Om dit te realiseren zijn geen inwikkelde stappen nodig. Je ontvangt van ons een code welke je gemakkelijk aan de website kan toevoegen.

Een ander bijkomend voordeel van ons tennis reserveringssysteem is de mogelijkheid voor beheerders tot het goed- of afkeuren van geplaatste reserveringen. Op deze manier hebben beheerders toezicht over wie er in het planningssysteem komen te staan en voorkom je ongewenste reserveringen.

Verhuurde tennisbanen omzetten in facturen

Ook is het mogelijk om volledig geautomatiseerd een factuur te laten opmaken van een reservering door gebruik te maken van de online betalen-optie. Bij deze optie wordt automatisch een factuur opgemaakt wanneer de huurder een betaling heeft voldaan via iDEAL.

Mocht je geen gebruik willen maken van de online betalen-optie kun je alsnog gemakkelijk met één druk op de knop in het facturatiesysteem een reservering omzetten in een factuur, opgemaakt in pdf-formaat.

Je kunt direct gratis starten!

Een groot voordeel is dat je direct en gratis met ons reserveringssysteem kunt beginnen zonder beperkte termijn! Wij kiezen hiervoor om het systeem van Baanhuur.nl ook toegankelijk te maken voor kleinere tennis accommodaties.

In de gratis versie kun je 2 banen via het reserveringssysteem verhuren en volledig gebruik maken van de functionaliteiten. Als je de mogelijkheid wil hebben om meer boekingen of banen te kunnen plaatsen, kan je eenvoudig uitbreiden naar een van onze betaalbare abonnementen.

Voorbeeld

Voorbeeld Reserveringssysteem

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel 085 - 029 05 20 of mail info@baanhuur.nl