Buitenbaan Reserveringssysteem

Baanhuur biedt het ideale buitenbaan reserveringssysteem om jouw buitenbanen georganiseerd en zonder zorgen te verhuren!

Ons reserveringssysteem is speciaal ontwikkeld voor het exploiteren van buitenbanen. Enkele voordelen van onze reserveringssoftware zijn:

  • Het reserveringssysteem staat op jouw eigen website
  • Boekingen van jouw buitenbaan worden automatisch omgezet in facturen
  • U kunt gratis beginnen!

Waarom het reserveringssysteem van Baanhuur.nl?

Baanhuur.nl heeft al veel tevreden gebruikers. Hieronder staan de belangrijkste redenen waarom zij voor het reserveringssysteem hebben gekozen dat speciaal ontwikkeld is voor het verhuren van buitenbanen. Velen voor jou hebben zorgeloos hun buitenbaan kunnen verhuren, jij ook?

Het reserveringssysteem op de website van jouw buitenbaan

Met het reserveringssysteem van Baanhuur.nl kun je een reserveringsmodule op de website van jouw buitenbaan plaatsen! Zo blijven bezoekers op jouw website en biedt je hen extra comfort: zij kunnen namelijk direct de beschikbaarheid van jouw buitenbaan inzien en een reservering plaatsen op een voor hun gewenste datum. Om dit te realiseren zijn geen inwikkelde stappen nodig. Je ontvangt van ons een code en deze kun je eenvoudig in jouw website plaatsen.

Een ander bijkomend voordeel van ons buitenbaan reserveringssysteem is de mogelijkheid voor beheerders tot het goed- of afkeuren van geplaatste reserveringen. Op deze manier hebben beheerders toezicht over wie er in het planningssysteem komen te staan en voorkom je ongewenste reserveringen.

Verhuurde buitenbanen omzetten in facturen

Ook is het mogelijk om volledig geautomatiseerd een factuur te laten opmaken van een reservering door gebruik te maken van de online betalen-optie. Bij deze optie wordt automatisch een factuur opgemaakt wanneer de huurder een betaling heeft voldaan via iDEAL.

Mocht je geen gebruik willen maken van de online betalen optie kun je alsnog eenvoudig met één klik in het facturatiesysteem een reservering omzetten in een factuur, opgemaakt in pdf-formaat.

U kunt gratis beginnen!

Nu komt het mooiste van alles: ons reserveringssysteem is helemaal gratis zonder beperkte termijn! Wij kiezen hiervoor om het systeem van Baanhuur.nl ook toegankelijk te maken voor kleine buitenbanen.

In de gratis versie kun je 2 verhuurobjecten in het reserveringssysteem plaatsen en volledig gebruik maken van het systeem. Als je de mogelijkheid wil hebben om meer boekingen of verhuurobjecten te kunnen plaatsen, kan je eenvoudig uitbreiden naar een van onze betaalbare abonnementen.

Voorbeeld

Voorbeeld Reserveringssysteem

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel 085 - 029 05 20 of mail info@baanhuur.nl