Reserveringssysteem tennisbanen

Onderdeel van Baanhuur is het online reserveringssysteem waarmee spelers en huurders gemakkelijk tennisbanen, squashbanen of padelbanen kunnen reserveren. Via de reserveringsmodule op je eigen website hebben huurders de mogelijkheid om de beschikbaarheid van de banen in te zien en kunnen ze direct een baan reserveren en online betalen via bijvoorbeeld iDEAL of Paypal.

Beschikbaarheid

Vaste huurders en incidentele huurders vinden eenvoudig een beschikbare tennisbaan of padelbaan. Ook andere verhuurbare objecten zoals een bestuurskamer kunnen worden opgenomen in het systeem.

Faciliteiten

Bied direct extra's aan zoals verhuur van rackets of de aanschaf van een blik ballen. Via de webshop module is het ook mogelijk om strippenkaarten te verkopen.

Betalen met iDEAL

Directe reserveringen kunnen met de verschillende online betaalmethoden rechtstreeks worden afgerekend. Zo is het mogelijk om huurders verplicht online te laten betalen voordat de boeking bevestigd wordt.

Image

Baanreservering via je eigen website

Met Baanhuur.nl heb je de mogelijkheid om een reserveringsmodule op je eigen website te plaatsen. Hiervoor ontvang je van ons een klein stukje code welke eenvoudig in je website te plaatsen is. De reserveringsmodule voor je website is inbegrepen bij elk type abonnement van Baanhuur.nl. Je hoeft hier dus geen extra module voor aan te schaffen. Op deze manier blijven de bezoekers op je eigen website en kunnen ze direct zien of de gewenste tennisbaan of squashbaan nog beschikbaar is!

Als je liever niet wil dat iedereen een tennisbaan kan reserveren kan je de reserveringen die via de module op je eigen website worden aangevraagd eerst laten goedkeuren door een van de beheerders. Zo voorkom je dat er ongewenste reserveringen in het planningssysteem van de beheerder komen te staan.

Reserveringen omzetten in facturen

Via het facturatiesysteem kunnen specifieke reserveringen van losse baanhuur of contractbanen met een druk op de knop worden omgezet in facturen in pdf-formaat. Als je ervoor hebt gekozen om online betalen te activeren dan wordt er volledig automatisch een factuur gemaakt van de reservering zodra deze met iDEAL is betaald. Doordat de online reserveringsaanvragen geautomatiseerd worden afgehandeld voorkom je handmatig werk achteraf!

Ben je geïnteresseerd en benieuwd of ons baanhuur reserveringssysteem bij jullie tennishal of tennisclub kan worden ingezet? Uiteraard biedt Baanhuur, naast tennis, dezelfde mogelijkheden voor squash, padel of ieder ander type baan. Vraag dan gerust vrijblijvend een demo omgeving aan!

Reserveringsyssteem als (commercieel) afhangbord

Baanhuur wordt veel ingezet voor het commercieel afhangen van tennisbanen en padelbanen. Waar het voorheen enkel aan leden was om een baan af te hangen neemt het commercieel verhuren van tennisbanen een hoge vlucht. Naast de extra incidentele verhuur opbrengsten die het commercieel verhuren met zich mee brengt biedt het ook kansen om weer nieuwe leden te werven of niet-leden te binden middels een strippenkaart of tijdelijk lidmaatschap.

Voorbeeld

Voorbeeld Reserveringssysteem

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel 085 - 029 05 20 of mail info@baanhuur.nl