Jeu-de-boules-baan Planningssysteem

Baanhuur.nl is de ideale tool om jouw jeu-de-boules-baan georganiseerd en zonder zorgen te verhuren!

Het planningsprogramma, speciaal ontwikkeld voor het verhuren van jeu-de-boules-banen: Baanhuur.nl, heeft vele mogelijkheden. Enkele van deze mogelijkheden zijn:

  • Een online overzichtelijke planning
  • De mogelijkheid tot inloggen ongeacht de locatie en het tijdstip
  • Er kunnen meerdere beheerders tegelijk in het programma werken

Meer weten over de vele pluspunten van het reserveringsprogramma voor jouw jeu-de-boules-banen? Lees dan snel verder!

Waarom dit planningssysteem voor jouw jeu-de-boules-baanverhuur?

Baanhuur.nl heeft al vele tevreden gebruikers. Hieronder staan de belangrijkste redenen waarom zij voor het planningssysteem hebben gekozen, zodat zij zorgeloos hun jeu-de-boules-banen kunnen verhuren.

Mogelijkheid tot samenwerken

Een voor ons vanzelfsprekend voordeel is dat ons planningssysteem een overzichtelijke, online planning geeft voor de verhuur van jouw jeu-de-boules-banen. Maar een echte plus is de mogelijkheid tot het samenwerken van beheerders. Ongeacht de locatie en het tijdstip kunnen er meerdere beheerders tegelijk in het systeem en kunnen zij hun eigen werkzaamheden uitvoeren. Wel zo handig, want een penningmeester heeft vaak andere taken dan een facilitair medewerker.

Het inplannen van reserveringen

Een ander belangrijk voordeel van het reserveringssysteem van Baanhuur.nl is de mogelijkheid tot het inplannen van reserveringen voor jouw jeu-de-boules-baan. De mogelijkheden hiervoor zijn zeer uitgebreid: zo heb je de optie tot een eenmalige of herhalende boeking. Extra gemakkelijk voor de huurders die elke week weer terugkomen! De herhalende boeking kan over elke tijdsperiode ingevuld worden zoals jij dat zelf wenst: om de twee weken, elke dinsdag op een bepaald tijdstip of elke 25e dag van de maand.

Verhuurde jeu-de-boules-banen omzetten in facturen

Het laatste voordeel dat we benoemen van het planningssysteem van Baanhuur.nl is de mogelijkheid om verhuurde jeu-de-boules-banen om te zetten in facturen. In het facturatiesysteem kun je een selectie van boekingen maken (dit kan ook van gedurende een bepaalde periode) en vervolgens kun je direct bijbehorende facturen mailen naar de huurders, inclusief jouw bedrijfslogo en betaallinks voor iDEAL of Paypal! Door huurders te verplichten online af te rekenen wordt jouw debiteurenbeheer automatisch uitgevoerd!

Bovenstaande voordelen zijn in ons opzicht erg waardevol voor het beheren van een jeu-de-boules-baan. Vanzelfsprekend beschikt ons planningssysteem nog over vele andere kwaliteiten.

Ontdek nu zelf de andere voordelen van het verhuren van jouw jeu-de-boules-baan via Baanhuur.nl en vraag gelijk een gratis demo aan!

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel 085 - 029 05 20 of mail info@baanhuur.nl