Online Betalen Tennis

Het meest geavanceerde planningssysteem voor tennisbanen of tennishallen beschikt over een 'online betalen' optie. Deze optie neemt het proces van factuur opmaken, verzenden en controleren geheel weg! De automatisering van betaling zorgt er tevens voor dat je niet achter openstaande debiteuren van jouw tennisvereniging aan hoeft.

Waarom de 'online betalen' optie van Baanhuur.nl?

Maandfacturen online betalen

Niet alleen incidentele reserveringen kunnen betaald worden met de 'online betalen' optie, maar ook maandfacturen kunnen via het facturatiesysteem beschikken over een betaallink waarmee huurders van de tennisbaan of tennishal de betaling gemakkelijk online kunnen voltooien. Op deze manier blijven de openstaande rekeningen overzichtelijk en kun je direct zien welke facturen al betaald zijn. Vanzelfsprekend is dit ook mogelijk met kwartaalfacturen.

Online betaalmethoden van Baanhuur.nl

Bij het verhuren van je tennisaccommodatie kun je verschillende online betaalmethoden gebruiken, zoals iDEAL of Paypal. Het reserveringssysteem heeft een naadloze koppeling met het de betaalprovider MultiSafepay. Als je gebruik maakt van ons standaard abonnement of hoger dan kan je gebruik maken van deze online betaalmethoden.

Voorbeeld

Voorbeeld Online-betalen

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel 085 - 029 05 20 of mail info@baanhuur.nl