Image

Kassakoppeling

Met de slimme kassakoppeling van Baanhuur heb je de mogelijkheid om barbestedingen rechtstreeks vanuit de kassa door te sturen naar het reserveringssysteem. In de beheeromgeving van Baanhuur wordt het kassaticket gekoppeld aan een baanreservering. Op deze manier vergeet je nooit meer de nacalculatie te verwerken op de factuur en bespaar je ook nog eens veel tijd! Momenteel ondersteunen wij de koppeling met Lightspeed, Twelve en unTill. Gebruik je een ander systeem? Informeer naar de mogelijkheden!

Image

‹ Terug naar alle koppelingen

Horecabestedingen doorsturen

Kies op de kassa als betaalwijze "Op rekening Baanhuur" en stuur kassabonnen eenvoudig door naar het facturatiesysteem van Baanhuur. Door deze handige integratie worden bestedingen op nacalculatie niet snel meer over het hoofd gezien. Waar je deze voorheen handmatig toevoegde aan de factuur worden de bestedingen nu automatisch door Accommodatiehuur opgehaald uit de kassa! Momenteel ondersteunen wij de kassakoppeling met Lightspeed, Twelve en unTill.

Voordelen kassakoppeling

Het integreren van je kassasysteem en het online reserveringssysteem biedt verschillende voordelen. Allereerst verkleint het de kans op fouten en levert het tijdsbesparing op. Door de integratie goed in te richten scheelt het daarbij ook veel uitzoekwerk van grootboekrekeningen zoals "kruisposten op rekening". De kantine-omzet worden meegenomen in de rapportages in Baanhuur en daarmee krijg je gelijk extra inzicht vanuit je reserveringssysteem.

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel 085 - 029 05 20 of mail info@baanhuur.nl