Boekhoudkoppelingen

Voor diverse online boekhoudpakketten hebben wij koppelingen of exportbestanden. Met de boekhoudkoppeling van Twinfield, Exact Online, Moneybird, iMUIS Online, Visma eAccounting en Snelstart worden facturen en debiteuren automatisch gesynchroniseerd tussen Baanhuur en het boekhoudpakket. Voor de pakketten Exact Globe en Asperion hebben wij export bestanden van facturen en debiteuren welke eenvoudig in jullie boekhoudsoftware kunnen worden ingelezen.

Regelmatig worden er nieuwe koppelingen toegevoegd aan onze software. Staat jullie boekhoudpakket er niet tussen? Informeer snel naar de mogelijkheden! Ook indien je interesse hebt in een ander soort koppeling.

Betaalproviders

Online betaalproviders handelen bijvoorbeeld iDEAL betalingen of Paypal betalingen af. Met verschillende betaalproviders hebben wij een koppeling gerealiseerd. Lees meer over online betaalproviders waarmee wij gekoppeld zijn.

Overige koppelingen

Wij bieden naast de standaard koppelingen ook diverse specialistische koppelingen speciaal voor tennishallen. Hierbij kan je denken aan koppelingen met toegangscontrole, verlichting en klimaatbeheersystemen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij kunnen samen inventariseren of de huidige toegangs- of verlichtingsinstallatie geschikt is!

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel 085 - 029 05 20 of mail info@baanhuur.nl