Facturatie

Facturatiesysteem tennisbanen

De software van Baanhuur beschikt over een volledig facturatiesysteem. Hierin heb je de mogelijkheid om op verschillende wijzen online facturen op te maken voor contractbanen, abonnementen en losse baanhuur. Zo is het mogelijk om van een incidentele reservering een factuur op te maken maar ook over een periode. Je kunt facturen per maand en per seizoen opmaken door een selectie van boekingen te maken van de gewenste periode uit het planning. Hierdoor kan je vaste huurders zoals bedrijven en verenigingen elke maand een overzichtelijke factuur sturen. Ook is het mogelijk om contractbanen in een aantal eenvoudige stappen te factureren.

Digitale facturen

Direct na afloop van de maand stel je digitale facturen op van het werkelijk verbruikt. Binnen 10 minuten alle facturen gemaild en geboekt.

Lees verder ›

Betaallink op facturen

Geef huurders de mogelijkheid om facturen direct te betalen met één van de online betaalmethoden zoals iDEAL.

Betaalproviders ›

Boekhoudkoppeling

Met de meestgebruikte boekhoudsystemen hebben wij koppelingen. Iedere factuur wordt zo automatische ingeboekt in je administratie.

Boekhoudkoppeling ›

Contractbanen factureren

Omdat Baanhuur speciaal is ontwikkeld voor tennisbanen en squashbanen is de mogelijkheid om contractbanen te factureren erg gebruiksvriendelijk ingericht. De baanhuur van winterbanen of zomerbanen voor langere periode kunnen eenvoudig worden gefactureerd. De facturen kunnen digitaal worden toegestuurd naar de spelers, huurders en andere gebruikers.

Factuur opmaken

Facturen worden voorzien van jullie eigen logo, benodigde btw-percentages en de wettelijke vereiste gegevens. De facturen worden automatisch in pdf-formaat opgemaakt waardoor je geen handmatige handelingen meer hoeft te verrichten met briefpapier of een Word-bestand. Onze software maakt het mogelijk om de facturen van 100 contractbanen binnen 15 minuten op te stellen en te versturen! Naaste de verhuurde banen is het mogelijk om extra factuurregels toe te voegen voor bijvoorbeeld de huur van rackets en ballen.

Betaallinks op de factuur

Vanaf ons "standaard" abonnement heb je toegang tot de online betaal oplossing van Baanhuur. Als je hiervan gebruik maakt kan je betaallinks meesturen met de factuur e-mail. De ontvanger van de factuur kan hiermee direct met iDEAL of Paypal de betaling verrichten. Als de betaling is afgerond krijgt het facturatiesysteem direct een melding en wordt de factuur automatisch gekenmerkt als "betaald". Door gebruik te maken van online betalen kan het debiteurenbeheer zelfs volledig worden geautomatiseerd met onder andere betalingsherinneringen.

Boekhoudkoppeling

Bij ons "professioneel" abonnement kan je gebruik maken van de boekhoudkoppeling. Met de meest voorkomende pakketten hebben wij een exportmogelijkheid voor de facturen gemaakt. Deze facturen kan je eenvoudig inlezen in je boekhoudpakket. Een aantal pakketten waarmee dit al mogelijk is zijn Twinfield, Exact Online, Asperion en Snelstart. Op verzoek kunnen wij dit uitbreiden met andere gangbare boekhoudpakketten.

Probeer Baanhuur nu gratis!

Factuurbijlagen

Het is eenvoudig om met iedere factuur een vaste bijlage mee te sturen, dit kunnen bijvoorbeeld de huurvoorwaarden zijn. Het is ook mogelijk om per factuur extra bijlagen te uploaden en mee te sturen. Erg handig wanneer er bijvoorbeeld bestedingen in de kantine zijn geweest!

Voorbeeld

Voorbeeld Facturatiesysteem

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel 085 - 029 05 20 of mail info@baanhuur.nl