Facturatie

Facturatiesysteem tennisbanen

Bij Accommodatiehuur B.V. vinden wij de veiligheid van onze systemen erg belangrijk. Ondanks onze zorg voor de beveiliging van onze systemen kan het voorkomen dat er toch een zwakke plek is.

Als u een zwakke plek in een van onze systemen heeft gevonden horen wij dit graag zodat we zo snel mogelijk maatregelen kunnen treffen. Wij willen graag met u samenwerken om onze klanten en onze systemen beter te kunnen beschermen.

Wij vragen u:
-    Uw bevindingen te mailen naar responsibledisclosure@accommodatiehuur.nl. Versleutel uw bevindingen met onze PGP key om te voorkomen dat de informatie in verkeerde handen valt,
-    Het probleem niet te misbruiken door bijvoorbeeld meer data te downloaden dan nodig is om het lek aan te tonen of gegevens van derden in te kijken, verwijderen of aanpassen,
-    Het probleem niet met anderen te delen totdat het is opgelost en alle vertrouwelijke gegevens die zijn verkregen via het lek direct na het dichten van het lek te wissen,
-    Geen gebruik te maken van aanvallen op fysieke beveiliging, social engineering, distributed denial of service, spam of applicaties van derden, en
-    Voldoende informatie te geven om het probleem te reproduceren zodat wij het zo snel mogelijk kunnen oplossen. Meestal is het IP-adres of de URL van het getroffen systeem en een omschrijving van de kwetsbaarheid voldoende, maar bij complexere kwetsbaarheden kan meer nodig zijn.

Wat wij beloven:
-    Wij reageren binnen 3 dagen op uw melding met onze beoordeling van de melding en een verwachte datum voor een oplossing,
-    Als u zich aan bovenstaande voorwaarden heeft gehouden zullen wij geen juridische stappen tegen u ondernemen betreffende de melding,
-    Wij behandelen uw melding vertrouwelijk en zullen uw persoonlijke gegevens niet zonder uw toestemming met derden delen tenzij dat noodzakelijk is om een wettelijke verplichting na te komen. Melden onder een pseudoniem is mogelijk,
-    Wij houden u op de hoogte van de voortgang van het oplossen van het probleem, In berichtgeving over het gemelde probleem zullen wij, indien u dit wenst, uw naam vermelden als de ontdekker, en
-    Als dank voor uw hulp bieden wij een beloning aan voor elke melding van een ons nog onbekend beveiligingsprobleem. De grootte van de beloning bepalen wij aan de hand van de ernst van het lek en de kwaliteit van de melding met een minimum van een waardebon van € 50,-.

Wij streven ernaar om alle problemen zo snel mogelijk op te lossen en wij worden graag betrokken bij een eventuele publicatie over het probleem nadat het is opgelost.

Deze tekst is geschreven door Floor Terra en is gepubliceerd onder een Creative Commons Naamsvermelding 3.0 licentie.

Digitale facturen

Direct na afloop van de maand stel je digitale facturen op van het werkelijk verbruikt. Binnen 10 minuten alle facturen gemaild en geboekt.

Lees verder ›

Betaallink op facturen

Geef huurders de mogelijkheid om facturen direct te betalen met één van de online betaalmethoden zoals iDEAL.

Betaalproviders ›

Boekhoudkoppeling

Met de meestgebruikte boekhoudsystemen hebben wij koppelingen. Iedere factuur wordt zo automatische ingeboekt in je administratie.

Boekhoudkoppeling ›

Contractbanen factureren

Omdat Baanhuur speciaal is ontwikkeld voor tennisbanen en squashbanen is de mogelijkheid om contractbanen te factureren erg gebruiksvriendelijk ingericht. De baanhuur van winterbanen of zomerbanen voor langere periode kunnen eenvoudig worden gefactureerd. De facturen kunnen digitaal worden toegestuurd naar de spelers, huurders en andere gebruikers.

Factuur opmaken

Facturen worden voorzien van jullie eigen logo, benodigde btw-percentages en de wettelijke vereiste gegevens. De facturen worden automatisch in pdf-formaat opgemaakt waardoor je geen handmatige handelingen meer hoeft te verrichten met briefpapier of een Word-bestand. Onze software maakt het mogelijk om de facturen van 100 contractbanen binnen 15 minuten op te stellen en te versturen! Naaste de verhuurde banen is het mogelijk om extra factuurregels toe te voegen voor bijvoorbeeld de huur van rackets en ballen.

Betaallinks op de factuur

Vanaf ons "standaard" abonnement heb je toegang tot de online betaal oplossing van Baanhuur. Als je hiervan gebruik maakt kan je betaallinks meesturen met de factuur e-mail. De ontvanger van de factuur kan hiermee direct met iDEAL of Paypal de betaling verrichten. Als de betaling is afgerond krijgt het facturatiesysteem direct een melding en wordt de factuur automatisch gekenmerkt als "betaald". Door gebruik te maken van online betalen kan het debiteurenbeheer zelfs volledig worden geautomatiseerd met onder andere betalingsherinneringen.

Boekhoudkoppeling

Bij ons "professioneel" abonnement kan je gebruik maken van de boekhoudkoppeling. Met de meest voorkomende pakketten hebben wij een exportmogelijkheid voor de facturen gemaakt. Deze facturen kan je eenvoudig inlezen in je boekhoudpakket. Een aantal pakketten waarmee dit al mogelijk is zijn Twinfield, Exact Online, Asperion en Snelstart. Op verzoek kunnen wij dit uitbreiden met andere gangbare boekhoudpakketten.

Probeer Baanhuur nu gratis!

Factuurbijlagen

Het is eenvoudig om met iedere factuur een vaste bijlage mee te sturen, dit kunnen bijvoorbeeld de huurvoorwaarden zijn. Het is ook mogelijk om per factuur extra bijlagen te uploaden en mee te sturen. Erg handig wanneer er bijvoorbeeld bestedingen in de kantine zijn geweest!

Voorbeeld

Voorbeeld Facturatiesysteem

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel 085 - 029 05 20 of mail info@baanhuur.nl