Commercieel afhangen

Onderdeel van Baanhuur is het commercieel afhangen waarmee zowel leden als niet-leden gemakkelijk tennisbanen of padelbanen kunnen reserveren. Via het reserveringssysteem hebben huurders direct de mogelijkheid om de beschikbaarheid van de banen in te zien. Leden geven aan wie hun medespelers zijn d.m.v. een privacy-proof medespelerscode en zo berekent het systeem of er nog een bedrag verschuldigd is. Het commercieel afhangen biedt mooie kansen voor tennisclubs met veel beschikbare banen. Zo kan er commercieel worden afgehangen door niet-leden of door toeristen.

Beschikbaarheid

Vaste huurders en incidentele huurders vinden eenvoudig een beschikbare tennisbaan of padelbaan. Ook andere verhuurbare objecten zoals een bestuurskamer kunnen worden opgenomen in het systeem.

Faciliteiten

Bied direct extra's aan zoals verhuur van rackets of de aanschaf van een blik ballen. Via de webshop module is het ook mogelijk om strippenkaarten te verkopen.

Betalen met iDEAL

Directe reserveringen kunnen met de verschillende online betaalmethoden rechtstreeks worden afgerekend. Zo is het mogelijk om huurders verplicht online te laten betalen voordat de boeking bevestigd wordt.

Image

Leden boeken gratis

Via de webshop module kunnen lidmaatschappen worden gekoppeld aan de bestaande leden. Ook is het mogelijk om niet-leden zelfstandig een lidmaatschap te laten aanschaffen via de webshop. Op basis van dit lidmaatschap wordt bepaald welk tarief er van toepassing is. Wanneer de medespelers worden opgegeven met de speciale medespelerscode kan worden berekend of iedereen wel een geldig lidmaatschap heeft.

Niet-leden betalen of worden lid

Het is mogelijk om niet-leden direct online te laten betalen via bijvoorbeeld iDEAL of Paypal. Ook is het mogelijk om niet-leden een strippenkaart te laten aanschaffen zodat zij in één keer meerdere uren afrekenen. Commercieel afhangen is erg populair bij tennisclubs en tennishallen met teruglopende ledenaantallen. Neem gerust vrijblijvend contact op of vraag een gratis demo aan om te kijken of Baanhuur jullie kan helpen met het commercieel verhuren van tennisbanen of padelbanen!

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel 085 - 029 05 20 of mail info@baanhuur.nl