Het administratief ontzorgen van tennisaccommodaties

De missie van Baanhuur is het administratief ontzorgen van tennisaccommodaties voor het verhuren van hun tennishallen of tennisbanen. Door het creëren van een geavanceerd reserveringssysteem zijn zij hier al heel ver in: reserveren, plannen, factureren & betalen zijn allemaal al (bijna) helemaal geautomatiseerd.

Stel je hebt met een vriend afgesproken in de zomer elke week te gaan tennissen, maar vindt het reserveren van een baan altijd maar een gedoe. Dankzij Baanhuur is dit heel gemakkelijk.

Je gaat naar de website van een tennisvereniging die gebruik maakt van het reserveringssysteem van Baanhuur. Hier krijg je vervolgens een overzichtelijk schema te zien wanneer welke banen vrij zijn en je reserveert een baan. Bij de reservering geef je aan dat je deze elke dinsdag om 19 uur wilt reserveren gedurende 6 weken lang.

Jouw reservering komt bij de verhuurder van de tennisaccommodatie in een overzichtelijk planningssysteem waar de beheerder de reservering eventueel nog moet goedkeuren. Reservering geplaatst!

Vervolgens zorgt het geïntegreerde facturatiesysteem ervoor dat jij een duidelijke factuur ontvangt in pdf-formaat inclusief online betaallinks. Eén klik op de links en je kan je betaling gemakkelijk voltooien in iDEAL. Betaling voldaan! 

Jij hoeft je niet druk te maken om je reservering en de beheerder van de tennisbaan of tennishal hoeft zich niet druk te maken over onoverzichtelijke openstaande debiteuren. Zowel huurders als verhuurders kunnen op deze manier zorgeloos en gebruiksvriendelijk een tennisbaan reserveren, dankzij het geavanceerde reserveringssysteem van Baanhuur! 

Reserveringssysteem

Ben je geïnteresseerd in een gepersonaliseerde omgeving van het online reserveringssysteem van Baanhuur.nl. Maak gratis gebruik van alle functies van het systeem of kies uit één van onze uitgebreide pakketten.

Reserveringssysteem demo