Kostenbesparingen door een geautomatiseerde administratie

Is de administratie voor de beheerders van jouw tennisvereniging ook een vervelend terugkerend klusje? Blijven andere belangrijke taken liggen omdat ze teveel tijd in de administratie stoppen? Lees het blog en kom erachter hoe jij als tennisbaanverhuurder tijd, maar vooral ook geld kan besparen!

In andere blogs heb je al kunnen lezen wat de grootste voordelen van het automatische reserveringssysteem van Baanhuur.nl zijn. Maar heb je ook nagedacht over de gevolgen van deze voordelen? Dit blog vertelt hoe jij tijd & geld kan besparen met dit reserveringssysteem voor het verhuren van jouw tennisbanen.

Geldbesparing

Veel gemeenten zijn bezig met het privatiseren van hun sportaccommodaties. Dit heeft verschillende voor- en nadelen, maar een nadeel voor verenigingen is dat zij geen ondersteuning meer krijgen van de gemeente met administratieve werkzaamheden, zoals de facturering. 

Hierdoor komen er extra werkzaamheden bij voor de beheerders die zich eerst met andere werkzaamheden bezig konden houden. Door de hoge werkdruk voor beheerders komt het bij diverse tennisverenigingen voor dat ze minimaal 2 gehuurde uren per maand vergeten te factureren aan de huurder. Bij een gemiddeld huurtarief van €40 per uur, komt dit neer op €80 per maand aan gemiste inkomsten! Daar komt bij dat voor deze uren wel kosten gemaakt zijn, zoals licht en verwarming.

Het geavanceerde geautomatiseerde planningssysteem van Baanhuur.nl zorgt ervoor dat er geen reservering wordt overgeslagen. Dit levert u al snel €1.000 op jaarbasis aan inkomsten welke normaal worden misgelopen!

Tijdsbesparing

Bovenstaand is de kostenbesparing uitgewerkt op basis van facturen die niet gedeclareerd worden. Echter wordt er door middel van de automatisering ook veel tijdbespaard. En tijd is geld. Hierdoor zullen de kostenbesparingen nog hoger oplopen en zal het voor de beheerder gemakkelijk werken zijn.

Een overzichtelijke planning en met één druk op de knop een automatisch opgemaakte factuur verzenden. Daar komt een overzichtelijk debiteurenbeleid nog bovenop. Wat wil je nog meer?

Gemak

Voordat beheerders van tennisverenigingen gebruik maakten van het reserveringssysteem van #parentsite# kregen zij reserveringen binnen via allerlei verschillende apparaten en kanalen: e-mails, WhatsApp, telefonisch, SMS, Post-its, Facebook Messenger en noem het maar op! Met dit systeem is deze communicatie gecentraliseerd op één centraal kanaal met duidelijk openstande taken op het Dashboard.

Het reserveringssysteem heeft zoveel te bieden. Nu zelf gratis starten? Kijk hier!

 

Reserveringssysteem

Ben je geïnteresseerd in een gepersonaliseerde omgeving van het online reserveringssysteem van Baanhuur.nl. Maak gratis gebruik van alle functies van het systeem of kies uit één van onze uitgebreide pakketten.

Reserveringssysteem demo