Baanhuur Tennis Blog

Om ons tennisbaan reserveringssysteem goed te ontwikkelen blijven we goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van indoor en outdoor tennis, squash en padel. Op de Baanhuur Tennis Blog van Baanhuur.nl nemen we je hierin mee met begrijpelijke blog posts. Deze blogs gaan onder andere over ons planningssysteem voor tennisbanen.

De moderne tennishal

Het is een veelal terugkerend agendapunt op de beleidsagenda van tennisverenigingen: de modernisering van een tennishal of tennisbaan. Een moderne tennisvereniging is een vrij abstract begrip, maar de bijbehorende faciliteiten liegen er niet om...

Het administratief ontzorgen van tennisaccommodaties

De missie van Baanhuur is het administratief ontzorgen van tennisaccommodaties voor het verhuren van hun tennishallen of tennisbanen. Door het creëren van een geavanceerd reserveringssysteem zijn zij hier al heel ver in: reserveren, plannen, factureren & betalen zijn allemaal al (bijna) helemaal geautomatiseerd.

Kostenbesparingen door een geautomatiseerde administratie

Is de administratie voor de beheerders van jouw tennisvereniging ook een vervelend terugkerend klusje? Blijven andere belangrijke taken liggen omdat ze teveel tijd in de administratie stoppen? Lees het blog en kom erachter hoe jij als tennisbaanverhuurder tijd, maar vooral ook geld kan besparen!

Reserveringssysteem

Ben je geïnteresseerd in een gepersonaliseerde omgeving van het online reserveringssysteem van Baanhuur.nl. Maak gratis gebruik van alle functies van het systeem of kies uit één van onze uitgebreide pakketten.

Reserveringssysteem demo