Baanreserveren Tennis En Squash

Baanhuur.nl biedt een zeer gebruiksvriendelijk reserveringssysteem om baanreserveren voor tennis, squash en padel mogelijk te maken. Met de reserveringssoftware heb je de mogelijkheid om sporters en huurders direct online te laten baanreserveren, ofwel een reservering van een baan te laten maken. Ze kunnen de gereserveerde baan direct online betalen met iDEAL.

Baanreservering omzetting in factuur

Als een van de huurders via baanreserveren van Baanhuur.nl een reservering heeft geplaatst kan hiervan eenvoudig een factuur worden gemaakt. Dit kan je per baanreservering doen of bijvoorbeeld per maand. Indien de boeking direct wordt betaald met iDEAL wordt er automatisch een factuur gegenereerd en verstuurd naar de huurder. Het facturatiesysteem biedt veel mogelijkheden en is een erg gebruiksvriendelijke oplossing om maandfacturen of seizoensfacturen te maken.

Baanreserveren via je website

Met baanreserveren van Baanhuur kan je een reserveringsmodule op je eigen website plaatsen. Hiermee maak je het voor gebruikers en tennissers mogelijk om vanaf je eigen website baanreserveringen aan te maken en te betalen. Het voordeel hiervan is dat je de bezoekers op je eigen website behoudt en dat ze na het baanreserveren weer verder kunnen klikken binnen jullie eigen website. Zo verlies je je bezoekers niet en kan er direct vanaf je website worden gereserveerd!


Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.