Baanreserveren Tennis en Squash

Baanhuur.nl biedt een zeer gebruiksvriendelijk reserveringssysteem om baanreserveren voor tennis, squash en padel mogelijk te maken. Met de reserveringssoftware heb je de mogelijkheid om sporters en huurders direct online te laten baanreserveren, ofwel een reservering van een baan te laten maken. Ze kunnen de gereserveerde baan direct online betalen met iDEAL.

Beschikbaarheid

Vaste huurders en incidentele huurders vinden eenvoudig een beschikbare tennisbaan of padelbaan. Ook andere verhuurbare objecten zoals een bestuurskamer kunnen worden opgenomen in het systeem.

Faciliteiten

Bied direct extra's aan zoals verhuur van rackets of de aanschaf van een blik ballen. Via de webshop module is het ook mogelijk om strippenkaarten te verkopen.

Betalen met iDEAL

Directe reserveringen kunnen met de verschillende online betaalmethoden rechtstreeks worden afgerekend. Zo is het mogelijk om huurders verplicht online te laten betalen voordat de boeking bevestigd wordt.

Image

Baanreservering omzetting in factuur

Als een van de huurders via baanreserveren van Baanhuur.nl een reservering heeft geplaatst kan hiervan eenvoudig een factuur worden gemaakt. Dit kan je per baanreservering doen of bijvoorbeeld per maand. Indien de boeking direct wordt betaald met iDEAL wordt er automatisch een factuur gegenereerd en verstuurd naar de huurder. Het facturatiesysteem biedt veel mogelijkheden en is een erg gebruiksvriendelijke oplossing om maandfacturen of seizoensfacturen te maken.

Baanreserveren via je website

Met baanreserveren van Baanhuur kan je een reserveringsmodule op je eigen website plaatsen. Hiermee maak je het voor gebruikers en tennissers mogelijk om vanaf je eigen website baanreserveringen aan te maken en te betalen. Het voordeel hiervan is dat je de bezoekers op je eigen website behoudt en dat ze na het baanreserveren weer verder kunnen klikken binnen jullie eigen website. Zo verlies je je bezoekers niet en kan er direct vanaf je website worden gereserveerd!

Voorbeeld

Voorbeeld Baanreserveren

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.

Voor meer informatie bel 085 - 029 05 20 of mail info@baanhuur.nl