Reserveringssysteem

 • Tennis- en padelbanen
 • Squashbanen
 • Bowlingbanen

Planning en facturatie van tennisbanen, padelbanen en andere banen in één gebruiksvriendelijk online reserveringssysteem met uitgebreide webshop functionaliteit. Geef je huurders direct inzicht in de beschikbare banen en werk met strippenkaarten en lidmaatschappen.

Image
Image

Online baan reserveren

Losse baanverhuur, contractbanen en strippenkaarten in één gebruiksvriendelijke oplossing.

Wil je op een laagdrempelige manier online baanreserveringen gaan accepteren? Wil je huurders inzicht bieden in beschikbaarheid en ondertussen als beheerder eenvoudig reserveringen kunnen inplannen, beheren en factureren? Baanhuur biedt hiervoor de oplossing en wordt onder andere ingezet voor de verhuur van:

   Tennisbanen
   Padelbanen
   Squashbanen
   Bowling- en kegelbanen

Beheerders plannen alle vaste contractbanen in met de bijbehorende prijsafspraken. De contractbanen kunnen met een paar muisklikken aan het begin van het seizoen worden gefactureerd. Huurders kunnen via het reserveringssysteem de beschikbaarheid online inzien en vrije uren zelf reserveren. Daarnaast hebben huurders de mogelijkheid om direct af te rekenen met online betaalmethode iDEAL. Door de perfect aansluiting tussen het online reserveringssysteem en de facturatiemodule zullen huurders altijd tijdig hun factuur ontvangen.

Met onze uitgebreide webshop module laat je huurders direct vanuit de webshop een strippenkaart aanschaffen. Met deze strippenkaart kunnen zij vervolgens zelf banen afrekenen, het saldo wordt automatisch afgeboekt. Is de strippenkaart verbruikt? Dan kan er via de webshop eenvoudig een nieuwe strippenkaart via iDEAL worden afgerekend.

Baanhuur wordt veelvuldig ingezet voor het commercieel afhangen van tennisbanen en padelbanen. Het biedt verenigingen en hallen de mogelijkheid om extra omzet te genereren of nieuwe leden te werven. Met een toenemend aantal ongebonden sporters kan het commercieel verhuren of afhangen van tennisbanen jouw club een boost geven!

Wij helpen je bij het gebruiksklaar maken van de software in zodat je zorgeloos kan beginnen! Start vrijblijvend met een gepersonaliseerde demo-omgeving.

Cloud-oplossing

Doordat onze software volledig cloud-based is voeren wij snel, gratis en automatisch updates door. Zo profiteer je altijd van de nieuwste functionaliteiten.

Mobielvriendelijk

Beheerders loggen vanaf iedere gewenste locatie en device in op de beheerportaal. Dit kan vanaf een desktop computer maar ook vanaf een smartphone of tablet.

Nieuwste technieken

Onze software is gebouwd met de nieuwste technieken. Hierdoor werk je altijd in een veilige omgeving en kan je niet achterlopen met updates.

Software functionaliteiten

Onze gebruiksvriendelijke reserveringssoftware bestaat uit een aantal volledig geïntegreerde onderdelen.

 • Planning

  Plan als beheerder in 4 eenvoudige stappen losse of repeterende verhuur in. Voor vaste huurders of incidentele verhuur.

 • Facturatie

  Losse facturen of maandfacturen van de gereserveerde uren. Vanaf nu kost factureren nog maar 10 minuten per maand.

 • Rapportages

  Direct inzicht in verschillende rapportages met bezettingsgraden en omzet per locatie, per huurder of per zaal.

Ook huurders ervaren het gemak!

Vaste en incidentele huurders van alle doelgroepen kunnen vanaf nu eenvoudig online hun eigen reserveringen maken via het online reserveringssysteem. Het reserveringsproces is naar wens te configureren zodat sommige huurders rechtstreeks kunnen reserveren en andere eerst een goedkeuring nodig hebben.

Beschikbaarheid

Huurders vinden eenvoudig een beschikbare ruimte welke voldoet aan de wensen en capaciteit.

Online reserveren

Vaste huurders reserveren rechtstreeks online en ontvangen een bevestiging per e-mail.

Betalen met iDEAL

Directe reserveringen kunnen met de verschillende online betaalmethoden rechtstreeks worden afgerekend.

Abonnement op maat

Voor iedere accommodatie hebben wij een abonnement op maat. De prijs wordt berekend aan de hand van het aantal verhuurbare banen en het aantal externe koppelingen. Ieder abonnement beschikt onbeperkt over alle basisfunctionaliteiten zoals planning, facturatie en online reserveringen.

Bekijk Abonnementen

Referenties

Contact en advies

Neem gerust contact op indien je vragen of specifieke wensen hebt. Ook wanneer je benieuwd bent of onze software past bij je accommodatie adviseren wij graag!

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 085 - 029 05 20
of e-mail op info@baanhuur.nl